Lecturer PhD Aybike Kamiloğlu

"Probiotic meat products", Bilge Sayın, Aybike Kamiloğlu, Mükerrem Kaya, Güzin Kaban, Journal of Biotechnology, 2014

"Contribution of Catalase Positive Cocci on Flavour Formation in Fermented Sausages", Aybike Kamiloğlu, Güzin Kaban, Mükerrem Kaya, British Journal of Applied Science & Technology, 2016

"title Effects of autochthonous iLactobacillus plantarum/i strains on i scpListeria monocytogenes/scp in /i sucuk during ripening/title", Aybike Kamiloğlu, Güzin Kaban, Mükerrem Kaya, Journal of Food Safety, 2019

"Catalase positive cocci and volatile compounds in fermented sausages", Aybike Kamiloğlu, Bilge Sayın, Güzin Kaban, Mükerrem Kaya, Journal of Biotechnology, 2014

"Yağı Azaltılmış Tavuk Köftelerinde Kuşburnu (Rosa Canina L.) Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi", Aybike Kamiloğlu, Tuğba Elbir, Habibe Memiş, Ayşenur Tarhan, (02.05.2019-05.05.2019), Mas Internatıonal Conferenceon Mathematıcs-engıneerıng-naturalmedıcal Scıences-v, 2019

"Effect Of Tarragon (artemisia Dracunculus) On Sensory And Oxidative Properties Of Kavurma", Aybike Kamiloğlu, Kübra Çinar Topçu, Sibel Yalçınkaya, Hami Ergi, Menekşe Ateş (26.04.2018-29.04.2018), International Congress on Engineering And Life Sciences, 2018

"Assesment of waste breads in lactic acid production", Aybike Kamiloğlu, Güzin Kaban, Mükerrem Kaya, (21.09.2017-23.09.2017), ıı, 2017

"Effect of Marinating with Vegetables on Sensorial and Thermal Properties of Beef", Aybike Kamiloğlu, Tuğba Elbir, Kübra Çinar Topçu, (19.09.2019-21.09.2019), International Conference on Advanced Engineering Technologies, 2019

"The Effects Of Different Levels Of Tarragon (artemisia Dracunculus) On Microbiological Properties Of Sucuk (turkish Dry Fermented-sausage)", Aybike Kamiloğlu, Kübra Çinar Topçu, Tuğba Elbir, (26.04.2018-29.04.2018), International Congress on Engineering And Life Sciences, 2018

"Et Ürünlerinde Koruyucu Ajan Olarak Propolis", Tuğba Elbir, Aybike Kamiloğlu, Ayşenur Tarhan, Habibe Memiş (02.05.2019-05.05.2019), Mas Internatıonal Conferenceon Mathematıcs-engıneerıng-naturalmedıcal Scıences-v, 2019

"Control of the Formation of Biogenic Amines in Fermented Meat Products", Aybike Kamiloğlu, Kübra Çinar Topçu, Makbule Sarı, (26.04.2018-29.04.2018), International Congress on Engineering And Life Science, 2018

"Gıdalarda Raf Ömrü", Lisans, Türkçe, 2

"Genel Mikrobiyoloji", Lisans, Türkçe, 1

"Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -ı", Lisans, Türkçe, 2

"Fonksiyonel Starter Kültürler", Yüksek Lisans, Türkçe, 1

"Bilgisayar Destekli Teknik Çizim", Lisans, Türkçe, 3

"Gıdaların Fiziksel Özellikleri", Yüksek Lisans, Türkçe, 3

"et Bilimi ve Teknolojisi", Lisans, Türkçe, 1

"Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-ıı", Lisans, Türkçe, 1

"Bilgisayar Destekli Teknik Çizim", Lisans, Türkçe, 1

"et ve Ürünleri Teknolojisi", Lisans, Türkçe, 3

"Bölüm Başkan Yardımcısı"

"Gıda ve Tarım Bakanlığı Bayburt Tarım il Müdürlüğü", Gıda Mühendisi, 2009-2010, Diğer

"Bayburt yöresinde yetiştirilen Tarhun (Artemisia dracunculus) baharatının fermente sucuk üretiminde kullanımının, ürünün kalite özellikleri üzerine etkisinin araştırılması", Yardımcı Doçent, Bayburt Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 15.06.2017-15.09.2018, 4.978, 52 TÜRK LİRASI

"Siyah Çay Üretiminde, Çayın Bazı Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin Araştırılması", Yüksek Lisans, Osman Tolga Balaban

Academic resume information on profile page is provided by YÖKSİS.
2017 Doktor Öğretim Üyesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Bayburt Üniversitesi
2011 - 2016 Doktora Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (dr), Atatürk Üniversitesi
2007 - 2011 Yüksek Lisans Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (yl) (tezli), Ankara Üniversitesi
2003 - 2007 Lisans Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Hacettepe Üniversitesi