Lecturer Hacer Akpolat

"The Effect of pH and Temperature on Cabbage Volatiles During Storage", Hacer Akpolat, Sheryl Ann Barringer, Journal of Food Science, 2015

"Portable infrared sensing technology for phenotyping chemical traits in fresh market tomatoes", Hacer Akpolat, Mark Barineau, Keith a Jackson, Didem p Aykas, Luis e Rodriguez-saona, Lwt-food Scıence And Technology, 2020

"Assessment of Mineral Content Variations for Biofortification of the Bean Seed", Mehmet Zahit Yeken, Hacer Akpolat, Tolga Karaköy, Vahdettin Çiftçi, Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi, 2018

"Reference Module in Food Science", Vibrational Spectroscopy in Food Traceability, Elsevier, 978-0-08-100596-5, Bilimsel Kitap, Kitap Bölümü

Academic resume information on profile page is provided by YÖKSİS.
2020 Öğretim Görevlisi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Bayburt Üniversitesi
2015 - 2019 Doktora Food Science And Technology, The Ohio State University
2013 - 2015 Yüksek Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Ohio State University {ohio}
2009 - 2010 Araştırma Görevlisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Sakarya Üniversitesi
2004 - 2008 Lisans Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Pamukkale Üniversitesi