"Microbial Degradation and Detoxification of Mycotoxins in Foods", Sebahat Öztekin, Hatice Funda Karbancıoğlu Güler, (22.09.2016-24.09.2016), B-fost Congress, 1st Black Sea Association of Food Science And Technology, 2016
"Kurutulmuş kırmızı biberlerde aflatoksin ve okratoksin A varlığı", Sebahat Öztekin, Hatice Funda Karbancıoğlu Güler, (13.09.2015-15.09.2015), Pamukkale Gıda Sempozyumu Iıı “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, 2015
"Antimicrobial Activity of Yeasts Isolated From Fruits", Sebahat Öztekin, Enes Dertli, Hatice Funda Karbancıoğlu Güler, (26.04.2018-27.04.2018), Eurasianbiochem, International Eurasian Conference on Biological And Chemical Science, 2018
"Simultaneous Occurence of Mycotoxins in Red Peppers", Sebahat Öztekin, Hatice Funda Karbancıoğlu Güler, (24.10.2013-26.10.2013), The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 2013
"Kırmızıbiberlerde mikotoksin sorunu", Doçent, Bayburt Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 01.01.2012-01.01.2015, 5000 TÜRK LİRASI