Öğretim Görevlisi Miraç İlyas Kıvanç

"LEVEL OF LOCAL FOOD AND BEVERAGES SERVED IN RETAIL BUSINESSES: BAYBURT SAMPLE", Miraç İlyas Kıvanç, Özlem Yılmaz, (25.09.2021-25.09.2021), 2nd Internatıonal Başkent Congress on Physıcal, Socıal And Health Scıences, 2021, 2021

"Genel İşletme", Önlisans, Türkçe, 3

"Genel Turizm", Önlisans, Türkçe, 3

"Kat Hizmetleri Yönetimi", Önlisans, Türkçe, 2

"ön Büro İşlemleri 2", Önlisans, Türkçe, 3

"Gastronomi Turizmi", Önlisans, Türkçe, 3

"Pişirme Yöntemleri 2", Önlisans, Türkçe, 3

"Reaksiyon ve Animasyon Yönetimi", Önlisans, Türkçe, 3

"Yiyecek İçecek Servisi 1", Önlisans, Türkçe, 3

"Ulaştırma Mevzuatı 2", Önlisans, Türkçe, 3

"Ulaştırma Mevzuatı", Önlisans, Türkçe, 3

"Yiyecek İçecek Servisi 1", Önlisans, Türkçe, 4

"Gastronomi ve Yiyecek Tarihi", Önlisans, Türkçe, 3

"Kat Hizmetleri Yönetimi", Önlisans, Türkçe, 4

"iş Sağlığı ve iş Güvenliği", Önlisans, Türkçe, 3

"Turizm Coğrafyası 1", Önlisans, Türkçe, 3

"Kat Hizmetleri", Önlisans, Türkçe, 3

"Dekorasyon Hizmetleri", Önlisans, Türkçe, 3

"Menü Planlama", Önlisans, Türkçe, 3

"Hizmet Pazarlaması", Önlisans, Türkçe, 3

"Türk Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri", Önlisans, Türkçe, 3

"Pişirme Yöntemleri 1", Önlisans, Türkçe, 3

"Önbüroda Raporlama", Önlisans, Türkçe, 3

"Catering", Önlisans, Türkçe, 2

"Yemek Tarifleri", Önlisans, Türkçe, 3

"İletişim", Önlisans, Türkçe, 3

"Kat Hizmetleri", Önlisans, Türkçe, 2

"Kongre Fuar Organizasyonu", Önlisans, Türkçe, 2

"Ziyafet Servisi Yönetimi", Önlisans, Türkçe, 3

"Yiyecek İçecek Servisi 2", Önlisans, Türkçe, 2

"Ulaştırma Mevzuatı 1", Önlisans, Türkçe, 3

"Pişirme Yöntemleri 2", Önlisans, Türkçe, 6

"Dekorasyon Hizmetleri", Önlisans, Türkçe, 2

"Turizm Coğrafyası 2", Önlisans, Türkçe, 3

"Seyahat İşletmeciliği", Önlisans, Türkçe, 3

"Yiyecek İçecek Servisi 2", Önlisans, Türkçe, 3

"Yiyecek İçecek Servisi 2", Önlisans, Türkçe, 4

"Otelcilikte Otomasyon Sistemleri", Önlisans, Türkçe, 3

"Pişirme Yöntemleri 1", Önlisans, Türkçe, 6

"Pazarlama İlkeleri", Önlisans, Türkçe, 3

"ön Büro Hizmetleri 1", Önlisans, Türkçe, 3

"Genel Alan Kontrolü", Önlisans, Türkçe, 3

"Otel İşletmeciliği", Önlisans, Türkçe, 3

"Seyehat İşletmeciliği", Önlisans, Türkçe, 3

"Turizm Operasyon ve Seyehat Acenteliği", Önlisans, Türkçe, 3

"Turizm Ekonomisi", Önlisans, Türkçe, 3

"Önbüro İşlemleri 2", Önlisans, Türkçe, 3

"Turizmde Güncel Sorunlar", Önlisans, Türkçe, 2

"Destinasyon Yönetimi", Önlisans, Türkçe, 2

"Kat Hizmetlerinde Temizlik İşlemleri", Önlisans, Türkçe, 3

"Turizm Pazarlaması", Önlisans, Türkçe, 3

"Yiyecek İçecek Servis İşlemleri", Önlisans, Türkçe, 3

"Turizm Mevzuatı", Önlisans, Türkçe, 3

"Yiyecek İçecek Servisi İşlemleri", Önlisans, Türkçe, 3

"Restoran İşletmeciliği", Önlisans, Türkçe, 3

"Erasmus Koordinatörü"

"Bölüm Başkanı"

"Farabi Koordinatörü"

"Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü"

"Bölüm Başkan Yardımcısı"

"Bayburt Üniversitesi İktisadi İşletmeler Konukevi", KONUKEVİ MÜDÜRÜ, 2015-2018, Diğer

Profil sayfasında yer alan akademik özgeçmiş bilgileri YÖKSİS tarafından sağlanmaktadır.
2017 Öğretim Görevlisi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Bayburt Üniversitesi
2015 - 2017 Öğretim Görevlisi Bayburt Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Bayburt Üniversitesi
2012 - 2019 Yüksek Lisans Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (yl) (tezli), Atatürk Üniversitesi
2006 - 2011 Lisans Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Bölümü, Adnan Menderes Üniversitesi