Doktor Öğretim Üyesi Özlem Yılmaz

"Tarhun ve Kişniş Tohumunun Uçucu Yağ Bileşenleri", Özlem Yılmaz, Güzin Kaban, Mükerrem Kaya, Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 2019

"Yöresel Yemeklerin Yerel Restoranlarda Sunulma Düzeyi: Bayburt Örneği", Özlem Yılmaz, Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 2019

"Zeytin Karasuyunda Bulunan Fenolik Bileşikler", Özlem Yılmaz, Mükerrem Kaya, (28.11.2016), Gıda, Biyoaktif Bileşikler ve Doğal Katkılar Kongresi

"Bitkisel Yağlarda Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar Üzerine Rafinasyon Öncesi İşlemler ile Rafinasyonun Etkileri", Özlem Yılmaz, Şeyma Şişik Oğraş, Mükerrem Kaya, (07.05.2015-09.05.2015), Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, 2015

"Lipid Production by Yarrowia lipolytica Strains", Özlem Yılmaz, Güzin Kaban, Mükerrem Kaya, (19.09.2019-21.09.2019), 3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 2019

"Concentration of Polyunsaturated Fatty Acids from Echium vulgare Seed Oil by Urea Complexation", Özlem Yılmaz, Neşe Şahin Yeşilçubuk, (07.05.2013-10.05.2013), Eurofoodchemxvıı, 2013

"Bitskisel Yağ Rafinasyonunda Membran Teknolojisi", Özlem Yılmaz, Mükerrem Kaya, (22.10.2015-24.10.2015), Mühendislikte Yeni Teknolojiler, 2015

"Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids", Özlem Yılmaz, Neşe Şahin Yeşilçubuk, (14.09.2014-17.09.2014), 12. Euro Fed Lipid Congress, 2014

"Bitkisel Yağlarda Aflatoksinler", Özlem Yılmaz, Şeyma Şişik Oğraş, Mükerrem Kaya, (28.04.2015-30.04.2015), iç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 2015

"Effects of Different Essential Oil Sources on Biomass, Oil Production and Oil Yield of Yarrowia lipolytica Strains", Özlem Yılmaz, Güzin Kaban, Mükerrem Kaya, (10.10.2018-12.10.2018), 3rd International Congress on Food Technology, 2018

"Hochschule Fulda University of Applied Sciences", Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketliliği, 2016-2016, Yurtdışı Üniversite

"Omega-3 ve Omega-6 Yağ Asitlerinin Enzimatik Yöntemler ile Konsantrasyonu", Doçent, Bayburt Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 15.01.2013-01.09.2013, 5000 TÜRK LİRASI

Profil sayfasında yer alan akademik özgeçmiş bilgileri YÖKSİS tarafından sağlanmaktadır.
2014 - 2019 Doktora Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (dr), Atatürk Üniversitesi
2014 - 2015 Araştırma Görevlisi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Atatürk Üniversitesi
2014 Araştırma Görevlisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Bayburt Üniversitesi
2011 - 2013 Yüksek Lisans Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (yl) (tezli), İstanbul Teknik Üniversitesi
2011 - 2013 Araştırma Görevlisi Kimya-metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, İstanbul Teknik Üniversitesi
2011 - 2011 Araştırma Görevlisi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Bayburt Üniversitesi
2005 - 2009 Lisans Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Atatürk Üniversitesi