Araştırma Görevlisi Sebahat Öztekin

"Microbial Degradation and Detoxification of Mycotoxins in Foods", Sebahat Öztekin, Hatice Funda Karbancıoğlu Güler, (22.09.2016-24.09.2016), B-fost Congress, 1st Black Sea Association of Food Science And Technology, 2016

"Kurutulmuş kırmızı biberlerde aflatoksin ve okratoksin A varlığı", Sebahat Öztekin, Hatice Funda Karbancıoğlu Güler, (13.09.2015-15.09.2015), Pamukkale Gıda Sempozyumu Iıı “ Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, 2015

"Antimicrobial Activity of Yeasts Isolated From Fruits", Sebahat Öztekin, Enes Dertli, Hatice Funda Karbancıoğlu Güler, (26.04.2018-27.04.2018), Eurasianbiochem, International Eurasian Conference on Biological And Chemical Science, 2018

"Simultaneous Occurence of Mycotoxins in Red Peppers", Sebahat Öztekin, Hatice Funda Karbancıoğlu Güler, (24.10.2013-26.10.2013), The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 2013

"Kırmızıbiberlerde mikotoksin sorunu", Doçent, Bayburt Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Tamamlandı, 01.01.2012-01.01.2015, 5000 TÜRK LİRASI

Profil sayfasında yer alan akademik özgeçmiş bilgileri YÖKSİS tarafından sağlanmaktadır.
2015 Doktora Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (dr), İstanbul Teknik Üniversitesi
2012 Araştırma Görevlisi Mühendislik Fakültesi, Bayburt Üniversitesi
2011 - 2014 Yüksek Lisans Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (yl) (tezli), İstanbul Teknik Üniversitesi
2006 - 2010 Lisans Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Ege Üniversitesi