Hümeyra İSPİRLİ, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2013 Yılı Mezunu
2013 yılı Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunuyum ve aynı bölümde yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Bu süreçte her zaman bana yol gösteren çok değerli hocalarım oldu, onların destek ve yönlendirmeleri ile 2018 yılında ticarileşme potansiyeli bulunan iş fikrime destek alarak bir startup şirket olan PROEK BİYOTEKNOLOJİ GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'ni kurdum. Alanımda bilimsel çalışmalar gerçekleştirmek ve bu çalışmaların çıktılarını teknolojik ürünler eli ile tüketicilere ulaştırmak her zaman önemli hedeflerim arasında yer aldı. Şuanda Bayburt Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarında Öğr. Gör. Dr. olarak görev yapmaktayım ve beni bu hedeflerime ulaştıracak bilimsel çalışmalar yürütmekteyim. Bana bu fırsatları sunan üniversiteme teşekkür ederim.